A Debreceni Tóth Árpád Gimnázium (TÁG) tanári karáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezt egy kérdéssorozatnak szánom a debreceni gimikről, és a TÁG lenne az első.
Tágosokat, ex-tágosokat kérdeznék, kicsit kifejtősebb válaszoknak nagyon örülnék. Persze nevek nem kellenek, elég a tantárgyáról azonosítani vagy mondjuk monogram.
2016. márc. 31. 19:44
1/2 anonim válasza:
Mint minden iskolába, vannak jó tanárok meg kevésbé jó, de ez egyébként még attól függ, hogy milyen osztályba mennél akkor pontosabb véleményt is tudnék írni. Egyébként amilyen tantárgyakat tanulsz emelten azokból általában mindig jó tanárokat kapnak. Matek tanárok, emelten nagyon húzósak, ott nagyon sokat kell tanulni, a legnagyobb különbség közép és emelt szint között szerintem a matekban nyilvánul meg legjobban. Én egyébként biokémes vagyok,de különösebben egyik tanárommal sincs bajom, amikből érettségiznem kell azok mind jók :)
2/2 anonim válasza:
Változatos. Vannak nagyon fiatal és idősebb tanárok is, valamint vannak nagyon jó tanárok és nagyon rosszak is. Egy-kettő közülük a semmitmondó tantárgyát is rohadt komolyan veszi, lásd ének, művtöri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!