Bölcsészettudományi karon (KRE) van kötelező tesi?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 15:12
3/9 anonim válasza:
Persze, nem osztályozzák külön. :) 4 szemeszteren keresztül felveszed, heti egyszer bemész (10 alkalmon kell ott lenni a 14-ből) és ha megvan a 10 alkalom megvan az aláírás és le van tudva.
4/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak 2 szemeszter, bár lehet hogy van, ahol 4...
5/9 anonim válasza:
De a tesi órákat hol tartják (helyileg)?
6/9 A kérdező kommentje:
A teljesítményt nézik? Vagy van valami, amit teljesíteni kell? És mikor kell felvenni?
2016. júl. 26. 16:15
7/9 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha az első 2 évben letudod, amúgy simán a többi tárggyal együtt fel kell venni. Részt kell venni az órán, de nem mérnek külön teljesítményt hogy akkor Kis Béla most fuss le 30 métert 10 másodperc alatt. Legyél ott, ne húzd ki magad látványosan és ennyi elég. Amúgy az egyetem testnevelés termében van (Dózsa György úti épület).
8/9 anonim válasza:
én károli btk-s vagyok és bizton állíthatom hogy NINCS kötelező tesi
9/9 anonim válasza:
én is a károlira járok és eddig még nem volt tesi órám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!