403 ponttal általános orvosi szakra mennyi az esélyem?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 12:31
2/10 anonim válasza:
Háááát, nem igazán függ az az egyetemtől, a SOTE persze kilőve, de ennyire kevés ha jól emlékszem, csak 2013-ban volt, amikor behozták a két emeltet, akkor érthetően alacsonyabb volt, tavaly azt hiszem 407 volt valahova (talán Debrecenben), de az idei érettségi átlagok egy picivel jobbak lettek, úgyhogy ez nagyon rezgős.
3/10 A kérdező kommentje:
a kémia emeltet sajnos elrontottam, ezért lett csak 403, és én sem érzem úgy hogy elég lenne. pécsre jelentkeztem, tavaly 403 volt oda a bejutási küszöb.
2016. júl. 26. 12:43
4/10 anonim válasza:
Nem akarok károgni, meg vészmadárkodni, este kiderül, de szerintem idén egy 3-4 pontos emelkedés várható, azért ha összehasonlítod a tavalyi feladatsorokkal, jóval könnyebbek voltak. De természetesen ez önmagában nem reprezentatív, a GYK válaszolóiból meg semmiféle konklúziót nem lehet levonni, de ezért jött létre a statisztika tudománya, hogy megmutassa, hogy mi a várható, márpedig sajnos a 405 pontos minimum lenne reális. De ne legyen igazam, szurkolok neked! :)
5/10 anonim válasza:
Én sem akarok vészmadár lenni, de szerintem nem fognak felvenni. :/
7/10 anonim válasza:
Őő nem szóltam, a tavalyit ponthatárt néztem :/
10/10 anonim válasza:
Ja nem kettő, elnéztem, 420 a ponthatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!