Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elég lesz szerintetek a...

Elég lesz szerintetek a Semmelweis gyógyszerész szakra 410 pont?

Figyelt kérdés
Eddigi éveket nézegettem, és az utóbbi 5 évben nem láttam, hogy 400 pont fölé ment volna a ponthatár
2016. júl. 22. 12:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Progterv és elte?

Már most kibuktál 345 ponttal :D

Nem viccből mondják, hogy csak erős matekkal ajánlatos.

De a 345 pont sehol nem utal erős matekra :D

És kit érdekel, hogy néhány hét múlva nyelvvizsga? Kedden már lesznek végleges ponthatárok.

De ha nem kerülsz be államin még próbálkozhatsz a nyelvvizsgáddal augusztusban a fizetősre ^^

2016. júl. 23. 18:25
 32/38 anonim ***** válasza:

Egyrészt az UMSZKI-ba jártam

Másrész tudok 4 Programozási nyelvet profin(C,C++,C#,javascript) 3at pedig közepesen(php,html,css).

Amúgy matekbol jó vagyok.

2016. júl. 23. 18:32
 33/38 anonim ***** válasza:

UMSZKI? Semmit se jelent?

4 programozási nyelv profin?

Uram atyám, a legtöbb multinál nincs olyan fejlesztő aki 4 nyelvet tudni profin.

Különben is nincs olyan szint, hogy profi.

Van kezdő, haladó és szakértő, nem hiszem hogy te ezekből szakértő vagy...

De mint mondtam a matek számít, a programozási nyelvek ismerete nem fontos.

Az absztrakciós készséges és a hajlandóság az extrém sok matek tanulásra kell.

És ha az az UMSZKI egy neves gimnázium akkor szégyen a 345 pont.

Matekból jó vagy?

A progterven nem igazán számít az érettségi eredmény, mert sokkal durvább dolgokkal találod szembe magad.

De elvárják a teljes középiskola anyag meglétét, így azért rákérdezek az érettségi eredménye és fokozata?

A nyelvvizsgát meg bebuktad :D

2016. júl. 23. 18:37
 34/38 anonim ***** válasza:
Nem úgy profin hogy egy nagyobb multicégnél eltudnék helyezkedni vezető programozóként, hanem úgy h egy nagyobb multicégnél egy kisebb állásban eltudnék helyezkedni.
2016. júl. 23. 18:49
 35/38 anonim ***** válasza:

Azért nem csak Számológépet tudok csinálni :D

Pl tudok weblapokat(html,php,css) csinálni, kb ilyen közösségi oldalakat mint a iwiw akár.

2016. júl. 23. 18:56
 36/38 anonim ***** válasza:

Először is kedves kérdező! Szerintem elég lesz! Tavaly unokatestvérem oda jelentkezett épp hogy bekerült :D de meglett azóval nem hiszem hogy aggódnod kéne had gratuláljak én is előre ! :)

és kedves "troll" . akkor elárulom neked hogy 422 pontom van úgy hogy én is fogyatékossággal élek de elárulom nem töltöttem fel a papírt róla pont azért amilyen kötekedő te is vagy! :) (60%os halláscsökkenésel rendelkezek lehet nem olyan hatalmas gátlás de hidd el néha nehezebb vele tanulni .) Eltere szeretnék menni romanisztika olasz szakirányra és tudodmit? Ha ki is bukok a fogyatékosságom miatt, tudom hogy legalább megpróbáltam és elértem legalább valamit nem csak itt összehantázom a dolgokat. ja jut eszembe beírtam a felvi kalkulátorba a pontszámaidat sajnos nem jott ki 487re. Nembaj majd talán jövőre! :)

2016. júl. 24. 16:38
 37/38 anonim ***** válasza:
Én pedig Autizmus miatt kaptam +40pontot és én is úgy gondolom mint az előttem lévő.
2016. júl. 24. 20:57
 38/38 anonim ***** válasza:
Elég lett :) szaktársak leszünk :)
2016. júl. 26. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!