Elég lesz szerintetek a Semmelweis gyógyszerész szakra 410 pont?
Progterv és elte?
Már most kibuktál 345 ponttal :D
Nem viccből mondják, hogy csak erős matekkal ajánlatos.
De a 345 pont sehol nem utal erős matekra :D
És kit érdekel, hogy néhány hét múlva nyelvvizsga? Kedden már lesznek végleges ponthatárok.
De ha nem kerülsz be államin még próbálkozhatsz a nyelvvizsgáddal augusztusban a fizetősre ^^
Egyrészt az UMSZKI-ba jártam
Másrész tudok 4 Programozási nyelvet profin(C,C++,C#,javascript) 3at pedig közepesen(php,html,css).
Amúgy matekbol jó vagyok.
UMSZKI? Semmit se jelent?
4 programozási nyelv profin?
Uram atyám, a legtöbb multinál nincs olyan fejlesztő aki 4 nyelvet tudni profin.
Különben is nincs olyan szint, hogy profi.
Van kezdő, haladó és szakértő, nem hiszem hogy te ezekből szakértő vagy...
De mint mondtam a matek számít, a programozási nyelvek ismerete nem fontos.
Az absztrakciós készséges és a hajlandóság az extrém sok matek tanulásra kell.
És ha az az UMSZKI egy neves gimnázium akkor szégyen a 345 pont.
Matekból jó vagy?
A progterven nem igazán számít az érettségi eredmény, mert sokkal durvább dolgokkal találod szembe magad.
De elvárják a teljes középiskola anyag meglétét, így azért rákérdezek az érettségi eredménye és fokozata?
A nyelvvizsgát meg bebuktad :D
Azért nem csak Számológépet tudok csinálni :D
Pl tudok weblapokat(html,php,css) csinálni, kb ilyen közösségi oldalakat mint a iwiw akár.
Először is kedves kérdező! Szerintem elég lesz! Tavaly unokatestvérem oda jelentkezett épp hogy bekerült :D de meglett azóval nem hiszem hogy aggódnod kéne had gratuláljak én is előre ! :)
és kedves "troll" . akkor elárulom neked hogy 422 pontom van úgy hogy én is fogyatékossággal élek de elárulom nem töltöttem fel a papírt róla pont azért amilyen kötekedő te is vagy! :) (60%os halláscsökkenésel rendelkezek lehet nem olyan hatalmas gátlás de hidd el néha nehezebb vele tanulni .) Eltere szeretnék menni romanisztika olasz szakirányra és tudodmit? Ha ki is bukok a fogyatékosságom miatt, tudom hogy legalább megpróbáltam és elértem legalább valamit nem csak itt összehantázom a dolgokat. ja jut eszembe beírtam a felvi kalkulátorba a pontszámaidat sajnos nem jott ki 487re. Nembaj majd talán jövőre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!