Elég lesz szerintetek a Semmelweis gyógyszerész szakra 410 pont?
Te nagyon sötét vagy, komolyan... Azért írtam a százalékokat, hogy észrevedd, meg lehet különböztetni egymástól a válaszolókat...
486, persze..
487, nem pedig 486.
Olvasás: elégtelen.
Mérnökinfóra megyek (BME) és levezetem neked a 487 pontot
Érdemjegyek: 100
Érettségi átlag: 91
Matematika érettségi: 100 (közép szint)
Informatika érettségi: 96 (emelt szint)
Többletpont: 100 (emelt angol és emelt informatika)
Összesen: 100 + 91 + 100 + 96 + 100 = 487
Nekem nem kell levezetni, tudom, hogy működik a pontszámítás, de összehazudni mindenki tudja, hogy 487 pontja lett. (Elnézést kérek, hogy elírtam 1 db ponttal a hazugságodat...)
Ha meg mérnökinfóra mész, akkor miért írod ide a kettes kommentedet. Tök irreleváns volt. Vagy nem voltál képes megérteni, amit a kérdező írt a kérdésben?
Mehjegyzem, neked nem emelt bioszból és kémiából állnak össze a pontjaid, tehát felesleges összehasonlítani a kettőt. Nem mintha bárki is kérdezte volna, hogy mennyit sikerült elérned.
De ha még mindig erre vágysz: ÜGYES VAGY NAGYON, EGY FANTASZTIKUSAN OKOS EMBER! Kérsz mégegy kekszet is?
Ja é várjunk csak!
Az angol emeltért nem kaphatod meg a többletpontot, csak ha az a felvételi tárgyad.
Ennyit a hazugságaidról..
De, megkaphatom az angol emelt miatt a többletpontot, tévedésben élsz!
Köszönöm az IQ szintem 151.
A mensa 125-ig mér aztán személyesen mérnek IQ tesztet.
Én személyes találkozón voltam.
Tájékozottságod: elégtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!