Hogyan írhatok 90%-os matek emelt szintű érettségit?
Figyelt kérdés
tervem hogy jövőre fakultációra megyek matekból és a célom a 90%-os emelt érettségi ebből!Viszont kicsit félek is tőle hiszen elég bonyolultak főleg matematikánál nem is azzal van a baj hogy nem tudnám megtanulni mert szeretek a matekkal foglalkozni hamar meg is értem/igaz nem minden anyagrészt/ de gimiben 4-nél rosszabb jegyet még sosem kaptam ebből!Ti hogy voltatok ezzel mikor emelteztetek pl:matekból de másból is???2010. ápr. 16. 18:03
11/13 anonim válasza:
semmi sincs veszve hidd el. Én pl jó voltam matekból, csak kicsit lusta (9ikben 3mas voltam pl.), meg szartam a tanulásra. Aztán rájöttem, hogy kéne vmit kezdeni az életemmel és elkezdtem matekozni, faktra jártam és rendesen tanultam, az érettségire is jó sokat és 95%os emeltet tettem.... Ugyhogy kitartással és elegendő tehetséggel megcsinálható.
12/13 A kérdező kommentje:
olyan jó olvasni hogy tényleg nem lehetetlen nagyon elszánt vagyok szeretnék jó iskolába kikötni mindent megteszek érte de kicsit félek persze!de köszönöm és gratulálok az érettségidhez!!!
2010. ápr. 20. 19:46
13/13 anonim válasza:
hu hát én is nagyon gáz voltam 9.ben aztán ahogy telnek az évek, egyre jobb leszek, jövőre emelt matek és fizika. nem titkolt célom hogy minden érettségi tárgyamból 90% felett végezzek:D:D:D és most szidjatok :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!