Hogyan írhatok 90%-os matek emelt szintű érettségit?
Figyelt kérdés
tervem hogy jövőre fakultációra megyek matekból és a célom a 90%-os emelt érettségi ebből!Viszont kicsit félek is tőle hiszen elég bonyolultak főleg matematikánál nem is azzal van a baj hogy nem tudnám megtanulni mert szeretek a matekkal foglalkozni hamar meg is értem/igaz nem minden anyagrészt/ de gimiben 4-nél rosszabb jegyet még sosem kaptam ebből!Ti hogy voltatok ezzel mikor emelteztetek pl:matekból de másból is???2010. ápr. 16. 18:03
1/13 anonim válasza:
Nekem 92% lett, nyugi nem olyan nagy szám, még a szóbelimet is lehúzták. Én azért többre számítottam volna. Pl. az OKTV-hez képest tényleg nem nagy durranás, van egy csomó felkészítő könyv is, meg kidolgozott tételek a szóbelihez.
2/13 anonim válasza:
Én is parázok csak nem matek, hanem kémia miatt. De elkezdtem magántanárhoz járni és azt mondta, hogy nem csak két év múlva, de akár jövőre is belevághatok, ha akarok. Nézegettem a elkészítő könyveket és nemolyan vészesek. Te is nézdd meg a matek emeltszintű könyveket és megnyugszol.
3/13 A kérdező kommentje:
ohhh köszönöm szépen mind a kettőtöknek magántanárhoz nem de jelenlegi matektanáromhoz faktra fogok járni jol megérteti velem!!milyen szintű feladatokra számíthatok vagy azt jól megtanítsák fakton?
2010. ápr. 16. 18:29
4/13 anonim válasza:
A fakt éppen arra való, hogy felkészítsen.
5/13 A kérdező kommentje:
oké!!!
2010. ápr. 16. 20:29
6/13 A kérdező kommentje:
esetleg más aki emeltezett ebből?
2010. ápr. 16. 20:29
7/13 anonim válasza:
Én is emelteztem matekból. Nekem 74% lett, de végülis mindegy volt, mert matek szakra jelentkeztem, oda meg mindenkit felvesznek:D
Szerintem nem olyan könnyű elérni a 90%-ot, persze nem lehetetlen, csak arra figyelj majd, hogy egy feladatnál ne ragadj le nagyon, mert én rögtön az első feladatnál szöszöltem vagy 40 percet, és erre ráment sok minden. De tanulni kell rá rendesen, ez sajnos nem középszint, sok sikert
8/13 A kérdező kommentje:
köszi és grat. a 74%-hoz jol átfogok nézni minden feladatot hogy ne töltsek vele sok időt!
Más?
2010. ápr. 17. 09:09
9/13 anonim válasza:
Én idén érettségizek, egészen tavaly évvégéig abban a hitben voltam, hogy emeltezni fogok matekból. Sajna már tudom hogy hülye voltam amiért nem hasaltam neki jobban, de azt kell hogy mondjam, ez nem mindenkinek olyan egyszerű. Valaki teljesen reál beállítottsággal születik, és egyszerűen zseni matekból, fizikából, képes megérteni mindent... No én egy átlag emberke vagyok, semmi ilyen adottságom nincs se a humán felé, se a reál felé... a szívem utóbbihoz húz, de mindegyikből 4-es, 5-ös vagyok. Fakton egyszerűen annyira nem tudtam haladni, hogy az hihetetlen. Mindent csak egyszer mondott el a tanár, a középiskolás szájbarágás ott valahogy már nem működött. Az ilyen "zsenibbek" megértették, sőt ők már úgy jártak, hogy előtte is tudtak mindent... nekem viszont hihetetlenül gyors volt a tempó, és 2-es, 3-asokkal csúsztam a nyálamon, amikor középszinten mindig dícséretes 5-ös voltam. Már belátom, ha akkor neki hasalok és eljárok külön tanárhoz, meg lehetett volna, de enélkül esélyét sem láttam, és most sem látom! Most középre megyek, és elvagyok keseredve teljesen a pontjaim miatt, de talán jönnek még jobb idők...
10/13 A kérdező kommentje:
sajnállak én is ilyen "átlag ember" vagyok vannak téma körök amit nagyon hamar megértem és szeretek vele foglalkozni de vannak olyanok is amit nem nagyon bírom ezért abból nem is vagyok olyan jó!remélem jol fogok haladni a fakton és megértek mindent!:D
2010. ápr. 20. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!