Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Igaz az, hogy a BME-n a...

Igaz az, hogy a BME-n a tanárok a hallgatók sziv@tására és túlterhelésére mennek rá, ahelyett, hogy minőségi oktatást nyújtanának nekik?

Figyelt kérdés
Közlekedésmérnöki vagy gépész karra szeretnék menni, a jelentkezésen túl vagyok, sok helyen érdeklődtem már az egyetem után, de inkább rémhírekkel találkozok mintsem biztatással. Akinek van tapasztalata kérem írjon, mert még módosíthatom az egyetemek sorrendjét. (BME és Széchenyi Győr között vacillálok)

2016. júl. 21. 10:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért a közösségi életben nem csak a kihulló ember vesznek részt, néha a legalpáribb ember a legtehetségesebb, és legjobb. :)

Még olyanokat is ver egynéhány közösségi ember, akik egész nap a SolidEdge előtt ülnek. :D

Szóval csak időbeosztás kérdése az egész.

2016. júl. 22. 21:50
 12/14 anonim ***** válasza:
"Az oktatás minőségét tekintve a BME az első 300 egyetem között szerepel." Nem hiába.
2016. júl. 23. 12:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Első 300 helyen a mennyiből? 300-ból? :D
2016. júl. 27. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Az egész világon, kérdező
2016. júl. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!