A gazdálkodási és menedzsment és a nemzetközi gazdálkodás BA tényleg büfészak?
"netto 350 pályakezdőként."
lol hát igen... így szokott ez menni :D seniorok nem kapnak ennyit amúgy és ő még csak nem is junior hanem intern ha állításod szerint pályakezdő
na mindegy... :) szépek is azok a bizonyos másodéves álmok
egyébként én dolgoztam ténylegesen ilyen cégeknél, mint mérnök de fejlesztőként és 1000ft bruttót kaptam, ami nem rossz bér aláírom diákként, aki ott volt mint pályakezdő az se kapott sokkal többet állítása szerint asszem valami 130 nettót ami úgy 1200 bruttó órára jön ki, aki kap junior pozíciót az 170 körül keres, aki meg senior az gondolom többet, de 200-250re saccolom
a személyes tapasztalatom egyébként az, hogy bár az egyébként 5 perc alatt elmagyarázható ismeretanyaggal rendelkeznek a gazdaságosok, de időben gondolkodni már nagyon kevesen, és főleg ezt matematikai formába önteni nem tudják
FKERES VKERES azt ezért kellett 3,5 évig képezni?
"aktatologatás" ez jó vicc, mindenki aktát tologat az ilyen melóknál van egy ilyen rossz hírem
vagy hogy kell ezt elképzelni? hogy felvesznek pályakezdőként gazdasági megmondóembernek?
"Mondjuka BME-nél szerintem már most jobb a BGE, illetve mindig is jobb volt."
itt azért leestem a székről kicsit...
bepisilne a sok bgF-es a BME-s matekon van egy olyan érzésem az itteni házikérdésekből
XDDD
a bge vicckategória
bme és bce a tuti 👌👌
Szerintem a BME a vicc kategória, mivel az műszaki egyetem, ide mennek a fejlesztések és a nagyobb lóvék. Egyáltalán nem gyakorlatias az oktatása, igazából nem törődnek a hallgatókkal, ott tesznek nekik keresztbe ahol tudnak.
A BCE-t meg padlóra akarják tenni, ahogy az új rektor nyilatkozataiból ez kitűnik. Remélem nm fog sikerülni nekik, de jó úton haladnak.
A BGE ezzel szemben fejlődik, gyakorlatias a képzése, tanítanak több mindent, nemcsak fkeres meg vkeres, hanem Sap-ot is meg mást is, mindent mit a nagy cégek kérnek, hogy ilyen még ilyen tudással rendelkező hallgatóka van szükségük. Itt a hallgatók érdekeit nézik, olyat tanítanak nekik amire szükségük van, sőt a nagy, neves cégek kapcsolódtak be a duális képzésbe, ami nem véletlen. Így a BME-Gtk sehol sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!