BME vagy Corvinus?
Ugyanebben a dilemmában vagyok :D
424 pontom van, magyarra a Corvinusra nem férek be gazdmenre, angol az valószínűleg meglesz
Én szerintem a Corvinust fogom választani, át lehet menni más szakra GTK-n 1. év végén ha mégsem tetszik az angol.Igazából a BME mellet csak a 400+ program szól.
Gazdasági képzés esetén (szerény véleményem szerint) a Corvinus a jobb választás.
Plusz program meg az összes egyetemen annyi van, hogy a többség az első év után az életre megunja őket.
Gratulálok a BME-nek hogy van MBA képzése - miért is lesz ettől jobb menedzsment területen? A Corvinusnak is van (ráadásul régebb óta).
Amúgy tudom hogy már lejárt a sorrendmódosítás, de ezúton is szeretnélek megnyugtatni, hogy nem döntöttél rosszul, bármelyiket is tetted elsőnek :) Az oktatás minőségében szerintem nincsen különbség a két egyetem között. Corvinuson ugye a gazdaság a fő profil, így kapcsolatépítő helynek jobb (már csak a sok diákszervezet miatt is), de pl. a BME-nek is van egy korrekt kis menedzsment szakkolija. Illetve ha vállalkozó típus vagy, akkor nem ártanak a mérnök ismerősök :) BCE-sként amúgy rengeteg érvet tudnék felhozni minkét egyetem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!