Mi a baj a BCE-GTK idegennyelvi oktatásával?
én megvagyok vele elégedve :)
jó tanárt kell kifogni
köszi :) ez nekem is tervem volt.
Egy nagyon fontos kérdésem lehet?
portugál nyelv oktatásáról tudsz valamit? kezdőtől kell kezdeni, vagy van középfok (Gazdaságira) is felkészítés? egyáltalán elindulnak ezek a kurzusok? (minimumlétszámot elérik-e)?
európai portugál alapján mennek vagy a brazil?
köszönöm hálás lennék, a holnapon semmi nem volt ezzel kapcsolatban. Csak, hogy lehet választani ezt is.
Hát megnéztem hogy előző félévben hányan vették fel eléggé kevesen :D
összesen talán öten. A szakmait és sima középszintűt is ugyanaz a tanár tartja: Tavares Sándor Gabriella
Itt van az elérhetősége és pár információ :)
Sajna olyan diákor nem ismerek aki felvette volna a portugált :(
köszönöm mentek a zöldek! utolsó kérdés. igaz térítésmentesen is elérhető a kurzus? (2 vagy 4 félév mindenkinek jár úgy tudom)
a tanárra rákerestem markmy-on és szinte csak 5-ösöket kapott, ő az én tanárom! nagyon köszi
hát a legtöbb szakon 2 térismentes nyelvi féléved van amit szabadon felhasználhatsz. Nincs megkötve, hogy mikor kell illetve lehet ezeket igénybevenni. Nem is kötelező ezt elhasználni. Nemzetközi gazdálkodás és nemzetközi tanulmány szakon úgy tudom h 4 térismentes nyelvi félév van.
A téritésmentes nyelvi félév 2-2 kreditet ér. A térítéses nem ér kreditet.
Miután a téritésmentes félévek elfogytak, felveheted a térítésest is, azt hiszem h 20.000 Ft egy félévre, de ebben nem vagyok biztos.
Láttam hogy volt térítéses is portugálból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!