Miskolci Egyetemen nyelvtanulás (bővebben lent)?
Most leszek gólya, és vissza kéne küldenem egy levelet, ezzel kapcsolatban: [link]
Azt értem, hogyha van már nyelvvizsgám, akkor kérhetek felmentést, és akkor nem kell majd nyelvet tanulnom, viszont olyan kérdésem lenne, hogy:
1) itt csak sima angolt tanítanak, vagy szakmai angolt?
2) Ha elszeretnék kezdeni egy 2. idegennyelvet tanulni, akkor azt itt ingyen megtehetem, és tényleg 0-ról tanítanak, vagy előzetes tudás szükséges, és kezdőként inkább ne jelentkezzek semmire?
ne vedd fel*
Bocs a gépelési hibákért.
Ha van nyelvvizsgád akkor is fel kell venned a tárgyat, csak nem kell bejárnod és automatikusan 5öst kapsz rá.
Minden nyelvet az alapoknál kezdenek.
Szakmai angol pedig mindenkinek kötelező ha van nyelvvizsgád ha nincs, asszem 4. félévtől lesz.
Mondjuk én MFKs vagyok, de szerintem a gépészeknél sincs másképp
Én MAK-os vagyok, nálunk be kellett vinni egy fénymásolatot a nyelvvizsgáról és a TO-n leadni. Onnantól semmi dolgod nincs. Szerintem az első napon el fogják mondani, hogy nálatok hogyan lesz ez. Én már akkor odaadtam a papíromat és csókolom :D
Igen, van szakmai angol is, de azt el tudod kérni.
És valóban jó tanács, ne vedd, mert akkor házik, zh-k kötelezőek és nincs aláírásod belőle, ergo újra járhatod a félévet. Amúgy nálunk szerintem nincs jegy, csak hogy aláírva, avagy nem. Mert átlagba tuti nem számít be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!