Hallottatok olyanról, hogy ha egyedülálló szülő át szeretné iratni a gyerekét másik iskolába, ahhoz a másik szülő írásos hozzájárulását kell vinni?
Szerintem ez mindig így volt, nem csak egy-két éve. Már 20-30 éve is mindkét szülő aláírása kellett komolyabb iskolával kapcsolatos döntéseknél.
De mi a gond? Apuka nem akarja aláírni?
Persze, csak megint ez a sok hűhó, aminek semmi értelme. Simán beírathattam volna a gyereket, egy egyszerű körzeti iskoláról van szó, ehelyett elküldtek, menjek az apához hozzájárulást kérni, ha nem egyezik bele, írjak gyámhivatali keresetet, postázzam, menjek az apával tárgyalásra, várjsm meg a határozatot, menjek vissza az iskolába, amit megitélnekstb. Annyira életszerűtlen, szerintem a,törvényhozóknak fogalmuk sincs arról, mennyi pluszmunka, pluszenergia egyedülálló anyának lenni, és mi den hülyeség miatt még ennyit ugráltatják őket. :(
Azon gondolkodom, elmegyek inkább egy másik iskolába, hátha ott nem foglalkoznak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!