Se áok, első évben hol lesznek előadások?
Ezt most még kár kérdezgetned, úgyis lesz nem egy tájékoztató, ahol mindent pontosan el fognak mondani.
Nem tudok nyilatkozni a SE-ről, de lehet, hogy egy nap csak egy helyen lesz előadásod, vagy ha nem, akkor is valószínű, nem 2 perc alatt kell átérned egyik helyről a másikra.
Csak ne kezdj el már most azon aggódni, hogy el fogsz tévedni meg ilyenek. :)
Figyelj, én más egyetemen voltam fent, én is a közelében akartam keresni, de persze nem sikerült úgy.
A tömegközlekedés viszonylag jó és eljutsz metróval bárhova, úgyhogy csak javaslatként mondom, hogy valamelyik metróvonal környékén keresgélj majd.
Szia!
Igen, elsőben szinte minden a Klinikák metrómegálló közelében lesz. A legtöbb dolog az EOK-ban (klinikáknál), néhány a NET-ben (Nagyvárad tér), csak a tesi van kicsit messzebb (Pöttyös utca). Ja meg elsősegély van még, de az csak néhány alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!