Szerintetek elég idén 416 pont az ELTE gyógypedagógia karára?
Sajnos csak állami jöhet szóba.
Köszönöm a válaszokat!
ha szerintünk igen, vagy nem, az változtat valamin?
egyébként erre inkább jövőbelátók tudnának választ adni, így én azt a kérdést inkább Ezotéria kategóriába tenném
Elég lesz, mind nappali mind levelezőre. Gratulálok. :)
Természetesen a jelentkezők száma alapján a keretszám és a tavalyi évek figyelembevételével ezt ilyen pontmagasságban már meglehet állapítani.
Kedves első (és a % alapján ítélve második is), nem tudom mi az a feloldhatatlan belső konfliktus ami miatt rajtam vezeted le a feszültséget, de nem is érdekel. A válaszod érdemi részét köszönöm.
Harmadik, köszönöm szépen a választ és a -remélem okkal történő- gratulációt is. Nagyon kedves vagy :)
Kérdező,
Első vagyok. Nem tudom mire alapozod, hogy válaszomat "feloldhatatlan belső konfliktus" indukálta és nem pedig a józan ész..
Ha már olvastál volna több száz ehhez hasonló kérdést gyakorikérdéseken, akkor tudnád, hogy kérdésed teljességgel értelmetlen...
Vagy ha legalább vetted volna a fáradtságot, hogy válaszolj az általam feltett válasz-kérdesre, mielőtt belső konfliktusokról hadoválsz: "ha szerintünk igen, vagy nem, az változtat valamin?" akkor is bejlebb lennél..
1. senki, DE SENKI nem tudja megmondani a jövőt
2. ha itt megerősítést kapsz, az tényleg min változtat?
Ezzel nem beoltani akarlak, hanem beláttatni veled, hogy a kérdésed hülyeség.
Egyébként szerintem a válasz arra amit vársz: "igen".
Most jobb? Ha igen miért jobb? Ha nem, akkor miért nem gondolkoztál az 1. válaszom után?
Ha a kérdésem akkora hülyeség akkor mégis miért foglalkozol vele ennyit? Nem sikerült beláttatnod velem, szóval még a drága idődet is feleslegesen pazaroltad.
Pedig már teljesen megörültem, hogy ennyi válasz érkezett, közben csak te picsogsz itt... francba :(
hát lehet nem sikerült, de legalább megpróbáltam.
végülis nem mindenki gondolkodhat ésszerűen...
mellesleg kérdező, szerintem összekeversz a #2-es válaszolóval, bár ugyanannyi százalélunk van, nem ugyanaz a személy vagyunk..
mindenesetre kitartó reménykedést kívánok! (talán segít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!