Milyen az ELTE gyógypedagógia szakja?
Nekem a nővérem jár oda.
A ponthatár 400 körül szokott lenni, de erre felvi.hu-n rákereshetsz. :)
Sok szakirány van, de csak azoknak ajánlott, akik tényleg elkötelezetten tudják végezni ezt a munkát. A tanárok nagyrészt jó fejek. Amiket a tesóm mesél az alapján az anatómia rész az egyik legnehezebb. :)
Tanulni itt is kell, mint ahogy máshol is, de ha tényleg ezt szeretnéd és örömmel tanulod akkor nem lehet probléma. :)
A hangulat király lesz, nem láttam még boldogtalan bárczist a vizsgaidőszakon kívül. :D Egy két tárgyuk húzós, úgy tudom (az anatómiáról hallottam én is, meg idén a pszichológiával megszívatták az elsőéveseket), de ilyen szerintem mindenhol van.
A hangulathoz még annyit, hogy (nem tudom neked pozitívum vagy negatívum), de a gyógypedagógia elég jó kapcsolatot ápol a TTK Matematika szakterülettel, szóval ha szereted a jó fej, vidám (és gyakran meglehetősen pihent) emberek társaságát, akkor van lehetőséged szocializálódni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!