A BGE gazdmen szak tényleg nagyon szivatós?
Nekem is a német a fő nyelvem :D
Nem tudom, hogy lehet-e két nyelvet egyszerre szakmaiként tanulni. Ezt majd kérdezd meg e-mailben az egyetemtől. Én angolt tanulok szakmai nyelvként (két félév "sima angol" és egy félév pénzügyi/számviteli szaknyelv).
BGE-nél sokan írják, hogy az ügyintézés nagyon gáz, én ezt nem tapasztaltam, pedig nekem volt sok elintézni valóm. Az ügyintézők hozzáállása meg változó :D
A BCE-ről nem tudok nyilatkozni, nem tudom mi a különbség, azt mondják, hogy "nyugisabb" a diákélet. BGE-n nem fogják annyira a kezed talán, magadnak kell utánajárni dolgoknak. Anno mondta valaki, hogy a BGF-es (akkor még úgy hívták) diplomában benne van, hogy át tudsz mászni a szaron magadtól és ezt a munkáltatók is tudák. Szerintem jó megfogalmazás. :DD
A BGE pszk-nak még mindig jó a neve (ugye ott van gazdálkodási és menedzsment), szeretik a cégek. Állandón kint van a Deloitte, PWC, Morgan Stanley, nagyon sokan mennek tőlünk a KPMG-hez és nagyon dícsérik, elég jó munkahely, jó fizetésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!