Mennyiből jön ki egy kollégista GIMNÁZIUMBAN?
Igazából sok mindentől függ, egyéntől is.
Pl. Mennyi kaját visz? Elég egy hétre kb., vagy naponta kell boltb mennie?
És mennyit jár ki? Stb.
Én pl. hozok kaját itthonról, viszont szeretünk kimenni pizzázni/fagyizni stb. a barátnőimmel. Kaján kívül max. apróságokra szoktam költeni.
Minden héten 4000 Ft-ot viszek kb., de felét általában haza is hozom.
Plusz van egy bankkárytám, ha mondjuk mégis meg akarnám venni a fél boltot :D
Azt pedig még pluszba hozzá kell tenni, ha szeretsz shoppingolni/szeretsz kólán és csipszen élni/minden szünetben lemenni büfébe, mert akkor ennek a kétszeresére is rúghat :D
Ééés, ha elérsz esetleg (!!!) egy olyan korba, még a cigi+pia hegyek összegei is belekalkulálandók. Mert mégiscsak koleszos vagy.
Ez volt a zsebpénz kérdése :D (Hozzátenném, hogy egy kisebb városban vagyok koleszos, nagyobb városokban persze magasabbak az árak).
Az utazásról annyit, hogy bérletes vagyok. Ez olyan 7e havonta (persze ez is sokmindentől függ).
A menza pedig havonta átlagban 10-11 (bár nekünk magasabb áfával (?) díjazzák a kolesz miatt).
A bankkártyáról annyit, hogy 10.000 Ft. volt rajta, és mostanra úgy 2000.
Ha még valami eszembe jut, akkor még kibővítem a kisregényt, de azért remélem segítettem ezzel is valamit :D
Kaposváron vagyok koleszos.
Nekem a menza 10 ezer ft körül mozog.
Egy oda-visszám 1500ft. Egy hónapra az akkor 6000ft.
Zsebpénzem minden hétre 5 ezer ft.(Egy hónap =20 ezer)
És nekem is van egy bankkártyám amit vészhelyzet esetén hasznosítok.
Szóval 36 ezer forint mindennel együtt. :) szerintem ez így reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!