Gimnáziumban, aki kitűnő vagy jeles lesz év végén kap könyvjutalmat?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 21:41
2/8 anonim válasza:
nalunk volt, szerintem eleg sok helyen szokas, foleg gimikben, ha szakkozepben nem is. de eddig nem voltal meg ott evzaron, vagy nincs felsos ismerosod, akitol ezt biztosra megkerdezheted?
3/8 anonim válasza:
Nálunk egész suli előtt megjutalmazták évzárón vagy mikor. Habár lehet, hogy az csak négy év után volt, de szerintem nem. Vagy már nem is tudom.
6/8 A kérdező kommentje:
Most vagyok kilencedikes, jövőhéten lesz az évzáró és kíváncsi voltam, hogy itt is van-e ilyen vagy csak általánosban. :) Jeles lettem szóval csak egy négyesem lett, de van kitűnő is az osztályban.
2016. jún. 11. 15:48
7/8 anonim válasza:
Nalunk a kitunok nem konyvet, hanem csipket kapnak
8/8 anonim válasza:
Nálunk csak a kitűnők kapnak, a jelesek már nem. :D
De minden iskola másmilyen, az előző iskolámban például minden diák kapott könyvet év végén, eredménytől függetlenül. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!