Van esély arra, hogy Debrecen - Pszichológia szakon a központi ponthatár (435) alá csökkentik a ponthatárt?
Bár tényleg nagyon ritka de előfordult már hogy a keretlétszám betöltése miatt lejjebb vitték a központi ponthatárokat.
Én is a cipődben járok. Eddig 428-430 volt évekig a ponthatár pázmány és szeged pszichológia szakon. Nekem most 433 pontom van így marad a reménykedés :)
Utolsó előtti, nagyon köszönönöm, nagyon jól esett a biztatásod :)
Utolsó, neked pedig nagyon sok sikert, remélem sikerülni fog nekünk :) Pázmányon én is bejelöltem a pszichót amúgy :)
Szinte ugyanabban a cipőben járok, mint te.:) Angolból és töriből emelteztem, így lett 434 pontom. Belegondoltam, hogy ha hozom az ötöst a gyengébb tárgyakból év végén (matek, biosz) akkor lenne +8 pontom, és ez elkeserítő. Abban reménykedem, hogy egyetlen egy ponttal, de csökkentik, és akkor bekerülünk... Ha nem lettek túl jók az érettségik, van rá esély. :)
Gratulálok egyébként mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!