Akik ma voltak tájékoztató értekezleten, ti megtudtátok az emelt szóbelik eredményét?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 09:13
1/9 A kérdező kommentje:
Kormányhivatalnál jelentkezettek érdekelnének elsősorban.
2016. jún. 13. 09:15
2/9 anonim válasza:
Nyilván megtudták, ha voltak egyáltalán emeltezni, mert ezt írja elő a vizsgaszabályzat, és mindenhol ez történik.
3/9 anonim válasza:
Nem. Hazaküldtek, hogy ők nem kaptak eredményt, nincs mit megmondaniuk, majd megtudom a bizonyítványosztáskor. Szabályzat ide vagy oda.
4/9 anonim válasza:
Az eredményhirdetésen el fogják mondani a fellebbezés módját. Írjál egy fellebbezést. El fogják utasítani, mert az értékeléseden ez nem változtat, viszont így mindenképpen a felettes hatósághoz kerül az ügy, tudomást szereznek a szabálytalanságról, és nem fogják szó nélkül hagyni.
5/9 anonim válasza:
Először nem akarták elmondani, azt mondták, majd benne lesz a bizonyítványban. De kicsit "erőszakos voltam":), és végül megmondták:)))
Furcsa, emeletezők közül csak én voltam ott, így csak én álltam elő ilyen kéréssel, de mindenkinek a részletes eredménye ott volt a mappában kinyomtatva - nem értem, akkor miért nem akarták elmondani:S.
6/9 anonim válasza:
5-s: megkérdezhetem, hogy helyileg hol voltál? Akár privátban is lehet, kíváncsi vagyok, hogy egy helyen voltunk-e, csak én nem voltam elég "erőszakos". :)
7/9 anonim válasza:
5-ös 6-osnak: megírtam. Bár én biztos vagyok benne, hogy egyedül voltam ott olyan, aki emeltet írt.
8/9 anonim válasza:
Igaz, nem egy helyen voltunk. Csak azért kérdeztem, mert mi a tájékoztatót sem várhattuk meg, már a folyosón odajött valaki és közölte, hogy mehetünk haza. Ilyen formán akár egyedül is lehettél volna, mivel többünket elküldtek már előtte. :) De nem, nem egy helyen voltunk, bár a város stimmel. Nem értem, hogy kinek és miért érdeke információt visszatartani, és miért kell "erőszakosnak" lenni azért, hogy az ember megnézhessen egy számot. Nem akkora dolog ez, nem?
9/9 anonim válasza:
Azon nem csodálkozom, hogyha a kormányhivatal nem küldi el idejében az eredményt, sajnos hihető. Azon viszont erősen, hogyha ott van az eredmény, de nem közlik. Erre semmilyen magyarázat nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!