BGE-sek, vagy akinek rálátásuk van a helyzetre, mivel győznétek meg, hogy ne a Corvinus nemzetközi gazdálkodását válasszam, hanem a BGE NG-jét?
Azt hogy a BGE-t páran leszólják nem új. Én is vagy jót, vagy nagyon rosszat hallok csak róla. Az viszont érdekelne, hogy a BME-t miért tartják rosszabbnak a Corvinus-nál. Nemzetközi viszonylatban előrébb van, bár nem a közgáz kara az igaz. Ellenben sok helyen preferálják a BME-t a Corvinus-al szemben, főleg a valamelyest IT közelibb cégek. Amit ciszont tapasztalatból ajánlók, vagyis munkatársakra hívatkozva, akik Corvinus-on végezték az alapot, hogy a közgáz mester mindenképpen inkább a BME-n végezd. (Mindezt úgy írom, hogy nem a Corvinus-on, BME-n, vagy BGE-n végeztem, de Pesten dolgozom/dolgoztam már pár befektetési banknál pénzügyi és befektetési elemzőként.)
Az tényleg nagyon érdekelne, hogy ha én pl. pénzügy alapszakot akarnék végezni, akkor mi az a tényező amiért inkább a Corvinus-ra és ne a BME-re menjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!