Corvinusra, ezekre a szakokra: gazdálkodási és menedzsment/ marketing/ nemzetközi gazdálkodás (bármelyikre) szükséges informatika érettségit tennem?
Figyelt kérdés
Corvinus Gazdaságtudományi Karra kell Informatikai érettségi? Az irányaim: marketing, nemzetközi gazdálkodás meg ehhez hasonlók lennének.#érettségi #szak #marketing #Corvinus #informatika #nemzetközi gazdálkodás #BCE #gazdálkodás és menedzsment #kar
2016. ápr. 22. 14:26
1/12 anonim válasza:
felvi.hu-n mindent megtalálsz.
Amúgy egyikhez sem kötelező.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Tehát, ha nem teszek Info érettségit, akkor még felvehetnek a fenti szakok valamelyikére?
A felvi.hu-n nem tudtam kiigazodni. Tudnál linkelni valami használhatót nekem, mert nem találtam semmit, ami nekem fontos. (Ezért sem véletlen, hogy nem akarok infóból érettségizni! :D)
2016. ápr. 22. 15:16
3/12 anonim válasza:
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, csak vicceltem.
És köszönöm a linkeket!
2016. ápr. 22. 16:41
5/12 anonim válasza:
Barátom fél éve éjjel-nappal készül az érettségire, hogy felvegyék a Corvinusra, de ma vesztett el minden reményt és elege lett (magas ponthatár miatt). Nem gondoltam volna, hogy egy egyetem képes még a felvételi előtt tönkretenni egy embert, de már értem. Szóval sok sikert az érettségihez és ne felejtsd el, bejutni könnyű, bent maradni...
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És igen, tudom, de sztem bejutni se könnyű!
2016. ápr. 25. 07:25
7/12 anonim válasza:
Igazad van, szóval még egy lapáttal :D
8/12 anonim válasza:
Ezek a szakok központi ponthatarosak, 460 körüliek. Kiemelkedően kell teljesíteni, hogy ide valaki bejusson( kitűnő bizonyítvany, ket középfokú nyelvvizsga,egy emelt szintű érettségi, es minden érettségi tárgyból 90% fölötti teljesítés.
9/12 anonim válasza:
En is erre megyek tovább majd,en szemelyszerint ezt ajánlom: felsőfokú angol nyelvvizsga+ Angol középszintű érettségi+emelt matek.Nyilvan a nyelv bármi más is lehet :D
10/12 anonim válasza:
nem kell infó :D te tény hogy első félévben van infó1. Az minden évben más rendszerű :D
Excel az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!