Ilyenkor mi történik? Nem kapom meg a nyelvvizsga bizonyítványomat időben, de az eredményeket igen. Felvételi.
Figyelt kérdés
Július 12-ig lehet ugye beadni a dokumentumokat. A nyelvvizsgám eredményét addigra megtudom, de a bizonyítványt magát csak később kapom meg.
Nem a felvételi miatt mentem el nyelvvizsgázni, mostanáig eszembe se jutott, hogy esetleg beszámítható lenne, de nem bánnám. Persze, ha így nem működik, nem dőlök a kardomba, csak kíváncsi lettem.
Beszámítható, vagy nem, mert későn kapom meg?
2016. jún. 11. 05:08
1/4 anonim válasza:
Ha nem kapod meg addig az oklevelet, akkor nem számítható be. Az eredményről semmilyen más igazolást nem fogadnak el, csak az oklevél másolatát.
2/4 anonim válasza:
Úgy tudom nem. Kell hozzá a bizonyítvány.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. jún. 11. 08:35
4/4 anonim válasza:
A májusi nyelvvizsgák voltak az utolsók, amik még a felvételibe beleszámítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!