A debreceni TÁG-ban mennyi idő marad délután a tanuláson kívül?
Figyelt kérdés
Sokaktól azt hallottam hogy rengeteget kell tanulni. Szerintem ez attól is függ hogy mennyire figyel valaki órákon. Jól tanítanak a tanárok? Hallottam már jót is rosszat is. Egy jó pár éve azt terveztem hogy oda akarok menni, de mostanában mondták hogy nagyon megbánták hogy oda jelentkeztek. És én kezdek elbizonytalanodni
Ezért kérlek titeket mindent mondjatok el a sulival kapcsolatban :) Minden érdekel :) Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 3. 19:50
11/12 anonim válasza:
Kérdező, te most nyolcadikos vagy kilencedikes leszel?
14/L
12/12 anonim válasza:
Azért ha arról van szó, akkor Kovács Ákost se kell félteni a szadizmus terén..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!