Minden óvodában pizsamába öltöztetik a gyerekeket a délutáni alváshoz? Mikor kezdődött ez?
Mert a 60-70-es években egyszerűen a ruhánkban aludtunk, hiszen az csak szundítás.
Volt kispárna, meg kispléd, de hálóruha meg ágynemű az nem.
Hiszen nem is mosakszunk a délutáni alvás előtt -vagy igen?- , akkor hogyan lehet pizsamát venni?
Amikor hétvégén mi magunk alszunk délután, mi sem öltözünk át, vagy lehet, hogy más igen? Csak úgy, a ruhánkban ledőlünk, szundítani egyet.
'98-tól 2002-ig jártam óvodába, és úgy emlékszem, h mi is átöltöztünk ilyenkor.
" akkor hogyan lehet pizsamát venni? " hát hogyan.. fogod magad és felveszed.. nem értem mi a probléma ezzel..
Én is 2002-ben végeztem az ovival és 4 évet jártam :) Homályosak az emlékeim, egyszer úgy emlékszek, hogy átöltöztünk, egyszer meg úgy, hogy nem.
Most tisztán látom magam előtt a kempinágyon heverő pizsamámat, úgyhogy majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy mi is átöltöztünk.
A családban sok a kisgyerek, nem öltöztetik át őket otthon pizsibe délután, de általában póló+bugyiban alszanak, a koszos nadrágot leveszik róluk. Én is szoktam szundítani, de csakis otthoni ruhában.
9.21
De hát mitől lenne koszos a ruhája a gyereknek? Csak bent játszik, nem? Ha kimennek, átöltöznek, főleg, ha kint játszás közben homokos vagy földes lesz. Vagy esik az eső és vizes. A cipőt és átveszik biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!