Kb milyen átlag kell és központi felvételi kell, hogy felvegyenek a 2. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Eddigi tanulmányi eredményeim:
5. év vége: 5,00
6. év vége: 4,8
7. év végi (lesz): 4,00
Ha jövőre elkezdek tanulni, és félévkor egy jó átlagot produkálok, kb milyen központit kell írnom?
#középiskola #iskola #gimnázium #angol #francia #szóbeli #központi felvételi #tanulmányi átlag #II. Rákóczi Ferenc Gimnázium
2016. máj. 23. 14:26
11/11 anonim válasza:
Hali
Én ugyan bioszos vagyok de Rákóczis, és ilyen átlaggal és egy jó felvételivel simán bekerülsz. Nekem ennél rosszabb volt de 69 pontot írtam és simán bekerültem. É EU.ra több embert vesznek fel szóval az mégkönnyebb
remélem neked is sikerül és ne mondj le róla nagyon jó suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!