Szerintetek melyik gimi valo nekem?
Jovore fogok felvetelizni valoszinuleg kituno leszek ev vegen es a kozponti gyakorlasaim altalaban75 pont korul vannak melyik sulit ajanlanatok??? Ja es lecci olyat is monbdjatok ahova tuti hogy felvesznek!
Elore is koszi
Csak budapesti gimiket tudok ajanlani!
Berzsenyi daniel gimi
Veres palne
Karinthy frigyes
Szerb antal
Szent istvan(ehhez inkabb 80 pontos felveteli kene de ez nagyon nagyon jo suli:) melegen ajanlom:))
Szent laszlo
De "kevés" az a 80 pont, amit összekapartál, én örültem volna neki :D
Egyébként attól is függ, hogy mi érdekel, milyen tagozatra mennél. A 4es egyébként jó gimiket írt össze, nézegesd meg őket, menj el nyílt napra is :)
Illetve ajánlom, jelölj meg olyan gimit is, ami ugyan gyenge, de nem számítják a központit, asszem ilyen suli a Szent-Györgyi Albert Gimnázium (bár ide gyenge központival is felvennének), Zrínyi Miklós Gimnázium, Corvin Mátyás Gimnázium (ide ugyanaz, mint a Szent-Györgyibe).
Ha tényleg olyan jól sikerül majd a központi, az alábbiakat ajánlanám még:
Madách Imre Gimnázium
Babits Mihály Gimnázium
Óbudai Árpád Gimnázium
Kölcsey Ferenc Gimnázium
II. Rákóczi Ferenc Gimnázium
Koszonom a valaszokat es bocsi hogy nem irtam le hogy hol kene suli egyebkent budapest.
Es azt hogy biztos felvesznek ugy ertettem hogy nagy esely van ra hogy ugy is felvesznek ha elszurom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!