Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az SZTE (Szegedi...

Milyen az SZTE (Szegedi Tudomány Egyetem)?

Figyelt kérdés

Milyen szakra jársz/jártál? Szereted? Milyenek voltak a tanárok?

Előre is köszi annak, aki válaszol!

2010. ápr. 10. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Matek szakra járok, a tanárok vegyesek, többségük elég rendes. Nem értem, mit szeretnél ezzel a kérdéssel, azt tudod, hogy milyen szakra szeretnél járni/jelentkezni?
2010. ápr. 10. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Magyarország egyik legjobb egyeteme. ( [link] Úgy gondolom (remélem), hogy használható diplomát ad.

Általános orvosi szakra járok, eddig teljesen meg vagyok elégedve. Nem mondom, hogy minden tökéletes, de sztem ez mindenhol így van. Vannak rendesebb tanárok, és vannak szemetebbek:) Amúgy nagyon diákbarát egyetem, rengeteg kedvezményt és támogatást kapunk (jegyzettámogatás, ingyen bérlet a helyi közlekedésre). Rengeteg programot szerveznek (koriestek, kari bulik), iszonyatosan sok sportlehetőség közül lehet választani. Az egyetemi könyvtár is nagyon jó:)

Kollégiumokról sajna nem tudok semmit..

2010. ápr. 10. 13:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek: igen, ide szeretnék jelentkezni, jogi karra. Remélem felvesznek majd! Köszi a válaszokat! Rmélem még sokan írnak!
2010. ápr. 10. 13:59
 4/7 anonim válasza:
Én biológusnak tanulok, és bátran merem ajánlani ezt az egyetemet, nagyon jó, csak az előttem szóló orvostanhallgatót tudnám ismételni.
2010. ápr. 10. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor sorstársak vagyunk, bár én következő évben érettségizek szóval én akkor jelentkezek de én is jogira akarok aa SZTEre.

L18

2010. ápr. 10. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én bioszra jelentkeztem Szegedre.Remélem jo lesz.Vki tapasztalatot tudni mondani?:)
2010. ápr. 13. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
én nyelvszakon végeztem ott, nagyon rendes tanáraim voltak, én is csak jót tudok mondani róla.
2010. ápr. 13. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!