Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szegedi tudomány egyetem,...

Szegedi tudomány egyetem, mérnöki karának . Gazdasági és vidékfejlesztési agármérnöki szakról tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Szerintetek eltudnék vele helyezkedni, oks nem a legjobb kérdés:D mert mindennel nehéz... de mi a véleményetek róla?? illetve szegedről?? és a kolesz?
2010. szept. 29. 15:36
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Szegedi vagyok, az egyetemre járok, de másik karra, viszont a barátom arra a szakra járt amire te akarsz. :) Ő eltudott helyezkedni vele 3 hónap alatt az önkormányzatnál, mert hát a vidékfejlesztés az ott előny. :) Úgyhogy ellehet vele helyezkedni, bár garancia nincs rá, hogy majd te is elfogsz tudni, de hát ezt te is tudod. :)

Koleszt nem tudom, majd arra is hátha ír valaki tapasztalatot. :D

2010. szept. 29. 15:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Szio:) köszi szépen :D örülök, hogy az első válasz pozitív volt :DD mindenképpen szegedre szeretnék menni... csak az a helyzet , h nemtulsokat voltam ott :DD Pesten lakom szoval... de amúgy albérlet is jo végülis... csak nem tudom mennyi esély van arra, h olyan 10-15körül találok e ...
2010. szept. 29. 15:54
 3/3 anonim válasza:
Az egyetem foglalkozik albérlet közvetítéssel, itt a cím: [link] Oldalt lehet keresni többféle feltétel szerint. :) Nézz körül, de sztem koleszt simán kapnál ilyen távolságra. :)
2010. szept. 29. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!