Egyetemen is kötelező a tesi?
Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 18:24
1/8 anonim válasza:
nekem 2 félév tesi volt kötelező
heti 1 alkalom volt
2/8 anonim válasza:
Intézménytől függ. A kulcsszavak közt ott az ELTE, ha erre az egyetemre vagy kíváncsi, itt nem kötelező a tesi. Van nagyon sok testnevelés kurzus, amit választani lehet, 1 kreditet érnek és 6000 Ft/félév az áruk. A BEAC honlapján tudod megnézni a részleteket.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, elsősorban az ELTE-re gondoltam.
2016. máj. 22. 18:46
4/8 anonim válasza:
Orvosin kötelező az első két évben
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem egészen helyes a #2 válasz. Mert speciel az ELTE-IK-n kötelező:
2 félév, 0 kredit. Ez inkább szakfüggő (mi szerepel az adott szak mintetervében).
(Nálunk is ugyan így van: 2 félévet kell teljesíteni, egy adott sportra kell járni heti egyszer, 0 kredit)
6/8 anonim válasza:
Előző:
Tévedsz, egyáltalán nem kötelező a tesi itt sem. Az valószínűleg még a progmatosokra vonatkozik.
7/8 anonim válasza:
Előző válaszomhoz:
Elnézést, ha aggresszív lehurrogásnak tűnt. Sajnos az inf.elte.hu tele van régi információval, még abból az időből, amikor nem volt önálló kar, hanem a TTK alá tartozott az informatika.
8/8 anonim válasza:
5-ös: az ELTE-n még csak nincs is nullakredites tesi kurzus, szóval itt bedőlt a dolog. Én nem biztos, hogy belekötnék olyasmibe, amihez egyáltalán semmi közöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!