Elvileg 2 féléven keresztül kötelező a tesi egyetemen, ekkor ingyenes is. Mi van akkor, ha valaki nem csak 1 kurzust vesz fel egy félévben? Egyikért se kell fizetni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 12:10
1/4 anonim válasza:
Hova jársz egyébként?
Ez elég változó lehet, nálunk voltak ingyenes és fizetős kurzusok is, és ugyanúgy 2-t kellett kötelezően teljesíteni. Nem attól függött, hogy fizetni kell-e, hogy hányat vettem fel, hanem a sportágtól.
Szóval szerintem ezt az intézményed megfelelő helyein kell megkérdezned, az a biztos információ.
2/4 anonim válasza:
SZTE:
pl.
ha 1. félévben felveszel focit, aztán a 2. félévben is focit vagy akár mást, nem kell fizetni
ha 1. félévben felveszel focit és kosarat vagy mást, akkor az egyikért fizetni kell
egy félévben csak az egyik ingyenes
3/4 anonim válasza:
Két kurzust kell elvégezni. Ha ingyenes képzésre jársz, akkor ingyenes.
Általános testnevelés helyett rendszerint sportokat kínálnak fel, tehát járhatsz például kosárlabdára vagy focira.
4/4 A kérdező kommentje:
szte és úgy gondoltam ahogy 2es írta,hogy pl focit kosarat egyszerre
2015. aug. 22. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!