Egyetemen matekot kötelező tanulni?
FUCK.:(
És nehéz ?
Kínszenvedősen.:(
Általánosban mindig 2-es voltam, de most gimiben sem sokkal jobb a helyzet.
9. első félévében majdnem megbuktam belőle (volt vagy 5 egyesem, de szerencsére kitudtam izzadni a jobb jegyet) ,viszont 10-ben már 3-as voltam, és asszem 11-ik első félévében is. Most végzős évben jelenleg van 2 db 2-em, meg 1-es tz-m.:/ Meg ma is írtunk a kockából, hasábból, és az is tuti, h 1-es lesz.:S Az a baj, h tavalyi évben, idén is dolgozatoknál legtöbbször leblokkolok már az elején, meg végig izgulok, és nem tudok rendesen gondolkodni, koncentrálni. Meg párszor puskázással lett meg a 2-3-as dogák.:/ Szval gyűlölöm.
Többi tantárgyból 4-5-s vagyok (biszból 3-as csak). Vagyis nagyon szorgalmasan szoktam tanulni.
# 9/9 Időpont ma 13:34
Az lehet, de ha a középiskolás (~minusz végtelen szintű) matek nem megy neki, akkor a GTK-s se fog, mert az legalább a 0 szintet megközelíti :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!