Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem röhej hogy a tanárok...

Nem röhej hogy a tanárok egymás után menekülnek betegállományba egy hétvégi iskolai rendezvény elől? Átlátszónak nem kicsit átlátszó.

Figyelt kérdés

Szülő-tanár nap lesz a hétvégén. A tanárok puffognak morognak hogy szombaton? Az nem munkanap, ki se fizetik stb mégis jönni kell. Persze csak egymás közt morognak úgy hogy az igazgató meg ne hallja. Nemet konkrétan senki se mer mondani.

De ahogy jön a rendezvény, egyre másra tűnnek el betegállományba. Azt egyik se meri megjátszani hogy csak aznapra menjen el, így hogy hitelesebbnek tűnjön a dolog, már a héten eltűnnek. Ki kedden ki szerdán ki csak pénteken. A 25 fős tanári karból eddig 12 jelentett beteget, és megy a színjáték, hogy „beteg vagyok de a rendezvényre persze igyekszem jönni. Hogyne igazgató úr”.

A nagy büdös kamu, egyik se fog jönni. Annyi gerinc egyikben sincs, hogy azt mondja szombat nem munkanap nem jövök pont.

Én jövök a rendezvényre annyi kedvem van mint üvegesnek hanyatt esni.

De legalább nem kamuzok meg menekülök kamu betegségbe.

2016. máj. 20. 10:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Rossz a tanári kar hozzáállása. Megjegyzem, ezt jórészt a helytelen oktatáspolitika, ill. a rendszerváltás utáni oktatás leépítése hozta magával, de most ne menjünk bele a részletekbe...

Sajnos ezen nem nagyon lehet változtatni. Aki már jó 30 éve benne van az oktatásban, az tudja miről beszélek. Rengeteget változott -különösképp az utóbbi 20 évben- az oktatás, ezzel párhuzamosan pedig mind a tanárok, diákok, és szülők nézete, igénye, hozzáállása.

2016. máj. 21. 04:30
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát tudomásil kell venni hogy más szelek fújnak és széllel szemben nem lehet hugyozni.

Itt ez a rendezvény is az igazgató a maga jó 60 évével keresztül veri a tantesületetn hogy márpedig akkor is lesz rendezvény.

És eredmény? Mindenki húzza a száját a tantestület fele ott se lesz mert inkább elmegy betegállományba.

Csak magát égeti az egésszel az igazgató. Fele ott sincs másik fele )én pl) meg ott lesz olyan piofával mint aki citromba harapott.

Mert én ott leszek de igencsak fogom éreztetni hogy marhára semmi kedvem hozzá.

Megérte?

2016. máj. 21. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!