Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet sikeres írásbeli...

Hogy lehet sikeres írásbeli érettségije olyan osztálytársaimnak akik nem voltak ott az írásbeli érettségin? Mikor hol írták meg? Mert ott nem az biztos.

Figyelt kérdés

Túl vagyunk az összes írásbeli érettségin, már javítva is vannak a dolgozatok, pontszámokat tudni.

Van nekem néhány olyan osztálytársam akiket egész évben alig lehetett látni. Az alig az szó szerint értendő egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam őket egész évben.

A tanároktól ezerszer hallottam de ezerszer, hogy ezek nem fognak érettségizni. Annyit hiányoznak ezek itt nem érettségiznek.

Aztán eljött az érettségi névsorolvasás az írásbeli előtt és ezek nincsenek ott. Olvassák a neveket, ezek sehol. Egyik írásbelin se se matek se magyar se töri se egyiken. Ott voltam mindegyiken hallottam, láttam hogy ezek sehol.

És most kinn vannak az eredmények a suliban, ott a névsor és ezek is ott vannak érvényes eredményes pontszámokkal. Az egyik pl matekból és magyarból max pontszámos írásbelit írt!

OTT SE VOLTAK!!!! ÉN OTT VOLTAM ÉS ŐK NEM VOLTAK OTT!

HOGY ÍRHATTAK EREDMÉNYES DOLGOZATOT HA OTT SE VOLTAK?

Hol mikor írták meg a dolgozatot ha nem ott és akkor? Más iskolában nem írhatták meg mert akkor 1) nem olvasták volna őket a névsorban 2) az eredményeiket sem itt nálunk hanem ott a másik helyen közölnék.

Tudom mert volt olyan osztálytársam aki emelt miatt más helyen írta a matekot nem is volt benne sem a névsorban sem a eredményekben itt nálunk. Ő a másik helyen szerepel.

KOMOLY VÁLASZOKAT VÁROK!

Nem kicsit csalásszagú az egész?

2016. máj. 18. 08:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Csak arra lehetne gondolni, hogy akik nem voltak ott a hivatalos írásbeli időpontokon, beteget jelentettek aznapra (orvosi igazolás) s kaptak másik időpontot - de az

sem igazán hihető - szóval nem tudom

2016. máj. 25. 16:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Azért elég hihetetlen a történet

Már olyan értelemben, hogy ezt meg merik bárhol is csinálni

Szóbelin az elnök mit fog szólni, ha nem lesznek ott

a dolgozatok

2016. máj. 25. 16:33
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem lehet, hogy magántanulók voltak, akiket te nem láttál és másik teremben ültek az írásbelin?
2016. máj. 25. 16:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Vagy akiket nem láttál azok előrehozottat tettek már korábban és azért volt meg a jegyük -
2016. máj. 25. 16:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Lehetséges megoldások:

-feljelented az iskolát

-lefényképezed a kirakott eredményeket, felteszed facebookra, elküldöd Blikk/Bors típusú szennylapnak (ha másért nem, a személyi jogokért)

-ellopod az érettségi papírokat, megnézed, lefényképezed stb.

-felkeresed a sikeres érettségizőket és megvered őket

-felkeresed a tanárokat és megvered őket

Ennyi jutott eszembe. Sok sikert!

2016. máj. 25. 16:40
 16/22 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom hogy senki nem képes felfogni az alapszituációt.

Magántanulók?

Másik teremben voltak?

Előrehozottjuk volt és már megvolt a jegy?

TUDUNK OLVASNI?????

Egyik magyarázat sem állhatja meg a heylét mert FELOLVASTÁK A NEVÜKET A NÉVSORELLENŐRZÉSKOR.

És nem voltak ott.

Én meg ott voltam és tudom.

Szóval magántauló másik terem előrehozott-ez mind lehetNE!

De akkor NEM OLVASTÁK VOLNA A NEVÜKET/OLVASTÁK VOLNA ÉS VÁLASZOLTAK VOLNA.

2016. máj. 25. 16:42
 17/22 anonim ***** válasza:
MINDENKI FELFOGTA MIT ÍRTÁL, DE TE VÁRSZ MÉG MINDIG VÁLASZOKAT!! Na, most felfogtad? Értelmes választ vársz majd mikor írnak hogy mi lehet hőbölögsz, hogy ez biztos nem úgy volt, mert te tudod hogy ez így volt. Jó, akkor bunda volt, ez van. Most jobb?
2016. máj. 25. 17:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked rosszabbak lettek az írásbelik mint azoknak, akik nem voltak ott az írásbelin és mégis jelest kaptak?
2016. máj. 25. 18:33
 19/22 A kérdező kommentje:

Vegyes. Van ami 3-as lett.

Annak meg aki meg se írta 5-ös.

Nem tudom mennyire bizonyító erejű a facebook de ez egyik gyökér aki ott se volt azóta kitette a facebookra hogy "ennyi volt az érettségim" és ott van 5 db 20.000-es lefotózva.

Most lehet erre legyinteni hogy mindenki azt tesz ki amit akar meg poén szellemeskedés-és ha nem az?

Ha épp úgy van ahogy gondolom?

2016. máj. 26. 10:46
 20/22 A kérdező kommentje:

Persze nem vagyok már annyira naiv hogy ne tudjam miről szól a sztori és azt is tudom hogy mi lesz belőle: semmi a világon.

Mi lenne?

Ez a fórum is jól példázza hogy mindenki kussol és ha valaki netán megszólal annak meg nem hisznek leanyázzák és a végén még az kerül bajba aki szólni mert.

Teljesen nyíltan fényes nappal mindenki által láthatóan folyik a csalás és mi lesz? Mi lenne. Semmi.

Kuss van és aki netán megszólalna annak meg beverik a pofáját.

Nem ez van?

2016. máj. 26. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!