Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet sikeres írásbeli...

Hogy lehet sikeres írásbeli érettségije olyan osztálytársaimnak akik nem voltak ott az írásbeli érettségin? Mikor hol írták meg? Mert ott nem az biztos.

Figyelt kérdés

Túl vagyunk az összes írásbeli érettségin, már javítva is vannak a dolgozatok, pontszámokat tudni.

Van nekem néhány olyan osztálytársam akiket egész évben alig lehetett látni. Az alig az szó szerint értendő egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam őket egész évben.

A tanároktól ezerszer hallottam de ezerszer, hogy ezek nem fognak érettségizni. Annyit hiányoznak ezek itt nem érettségiznek.

Aztán eljött az érettségi névsorolvasás az írásbeli előtt és ezek nincsenek ott. Olvassák a neveket, ezek sehol. Egyik írásbelin se se matek se magyar se töri se egyiken. Ott voltam mindegyiken hallottam, láttam hogy ezek sehol.

És most kinn vannak az eredmények a suliban, ott a névsor és ezek is ott vannak érvényes eredményes pontszámokkal. Az egyik pl matekból és magyarból max pontszámos írásbelit írt!

OTT SE VOLTAK!!!! ÉN OTT VOLTAM ÉS ŐK NEM VOLTAK OTT!

HOGY ÍRHATTAK EREDMÉNYES DOLGOZATOT HA OTT SE VOLTAK?

Hol mikor írták meg a dolgozatot ha nem ott és akkor? Más iskolában nem írhatták meg mert akkor 1) nem olvasták volna őket a névsorban 2) az eredményeiket sem itt nálunk hanem ott a másik helyen közölnék.

Tudom mert volt olyan osztálytársam aki emelt miatt más helyen írta a matekot nem is volt benne sem a névsorban sem a eredményekben itt nálunk. Ő a másik helyen szerepel.

KOMOLY VÁLASZOKAT VÁROK!

Nem kicsit csalásszagú az egész?

2016. máj. 18. 08:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Alapítványi suli?
2016. máj. 18. 09:19
 2/22 anonim ***** válasza:
Nem tudod megkérdezni a tancsikat, hogy hogyan lehet?
2016. máj. 18. 09:20
 3/22 A kérdező kommentje:

A tanárok viselkedése szintén elég beszédes a nornverbális kommunikáció iskolapéldája. Ha csak rálérdez erre valaki (nem csak most hanem a tanév során is hogy kik ezek a sose látott valakik honnan vannak jegyeik ha ott sincseneke) akkor a tanárok részéről

- zavart félrenézés

- egyből dühös agresszzív reagálás (mi közöd hozzá?)

- szemlesütés

- idióta hebegés-habogás

Ezek elég beszédesek. Vagyis ordít hogy nagoyn kényes témára tapintottam amiről még beszélni se akarnak.

De mi kínos problémás lehet abban ha rákrdezek egy soha benn nem levő tanuló mire és kitől kap jegyet?

Mi kínos lehet ebben ha minden tiszta?

Mert ha bundázva van az egész ha csalás az egész akkor már értem miért reagálnak a tanárok úgy ahogy.

Vagyis röviden: kérdeztem nem kaptam választ arra hogy aki nem volt jelen az írásbeli vizsgán az hogy írhatott eredményes írásbeli vizsgát. Ez mindent elmond.

2016. máj. 18. 12:15
 4/22 anonim ***** válasza:

De nem lehet tudni, h a szóbelin át fognak-e menni

Attól, hogy megvan az írásbelije még nem biztos, hogy átmegy a szóbelin

2016. máj. 18. 13:26
 5/22 A kérdező kommentje:

Hagyjál már. Ott se voltak az írásbelin és "megírták".

Ezek után szerinted hogy skerül majd nekik a szóbeli? Ott se lesznek majd és csillagos ötös.

Másik dolog: tök mindegy hogy sikerül a szóbeli mert ami at írásbelin történt az még mindig nem nyert magyarázatot.

Még mindig várom a választ arra hogy írhatott eredményes írásbelit az aki ott se volt?

Hogy írta meg aki nem írta meg?

Na erre kérek választ.

Ne azzal jöjjünk hogy "majd a szóbelin.." Előbb erre kérek választ.

Mert magyarázatot erre csak egyetlen egyet tudok. Az hogy bundázva van az egész.

Nem írták meg, nyilávn ment a boríték a megfelleő zsebbe és behazudták az eredményt/ megírták helyettük.

Tud valaki más magyarázatot?

Várom.

2016. máj. 21. 09:51
 6/22 anonim ***** válasza:

Miért nem foglalkozol a saját eredményeiddel inkább?

Meg milyen alapon kéred számon a tanárokat más jegyeivel kapcsolatban? Meg se mondhatná más jegyeit, pont ahogy az érettségi eredményeit se lehetne csak így név szerint kirakni, hogy bárki láthassa. Egyetemen egyszer rakták ki kód helyett névvel az eredményeket, iszonyú botrány lett belőle. Személyi jogok miatt nem lehet kirakni.

Amúgy meg kit érdekel másnak milyen eredménye lett, ez csak egy vacak érettségi, semmire nem megy vele. Továbbtanulásnál úgyis kibuknak, ha nincs mögötte tudás. Amúgy emberekre nem utalunk úgy hogy ezek, hanem ők.

2016. máj. 25. 15:45
 7/22 anonim ***** válasza:
Amúgy nem te acsarkodtál múltkor is hogy milyen csalások vannak a sulidban? :D Mert ez a pökhendi stílus nagyon olyan, mint egy múltkori. Ez az én már eldöntöttem hogy itt minden bunda de azért a hülye naívak próbáljanak érvelni ellene amit meg se hallgatok, csak jól belekötök mindenbe és mindenkibe. Ha mégse te vagy akkor bocs, de a felesleges NAGYBETŰK, bunda/csalás szag meg a gyerekes válaszkövetelés miatt tök olyannak tűnik :D
2016. máj. 25. 15:50
 8/22 anonim ***** válasza:
Vagy feljelented a kormányhivatalban és várod, hogy agyonüssenek, vagy tudomásul veszed.
2016. máj. 25. 15:57
 9/22 anonim válasza:
Ilyen vilag ez? MIT lepodsz meg ezen kerdezo? Am melyik suli ez? Megyek en is oda
2016. máj. 25. 16:11
 10/22 anonim ***** válasza:

Mikor majd lesz a "betekintés", akkor bele kéne azokéba tekinteni, akik nem voltak ott a hivatalos írásbelin -

de azt meg megint nem lehet, mert ugye csak személyesen lehet megnézni - Mert akkor meg lehetne tudni, h ők egyáltalán írtak-e írásbelit (vagy a semmire kaptak jegyet)

2016. máj. 25. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!