Milyen egy gimnáziumi nyelvi szintfelmérő? Többi lent⬇
Mivel helyben találja ki az adott tanár a feladatsort, nehéz bármit is mondani. Általában nehezek szoktak lenni, hiszen ha könnyű lenne, mindenki jó eredményt érne el, és nem lehetne rangsorolni - meg azokra is számít a tanár, akik nagyon jók, azt is fel kell mérnie, a legjobbak hol tartanak.
Én anno az 51%-os teljesítményemmel 6 osztályos gimiben a legjobb csoportba kerültem 3 csoportból:)
Annyit tanácsolnék, hogy a nyelvtant fusd át, esetleg csinálj pár tesztet, de izgulj! És ha úgy érzed, nem sikerült valami jól, akkor se keseredj el, gondolj az én példámra, hiszen az 51% sem volt első hallásra valami jó eredmény:S, mégis bekerültem a legjobbak közé:)
Ha meg nem kerülsz be a legjobb csoportba, az sem tragédia, épp azért mész kéttannyelvűbe, hogy megtanuld, amit még nem tudsz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!