Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pannon E. -en milyen a szintfe...

Pannon E. -en milyen a szintfelmérő?

Figyelt kérdés
Csak nyelvi felmérő van? GTK Mű.men ?

2015. aug. 24. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne
2015. aug. 26. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:

A műmen a egyetlen GTKs szak ahol nem vagyok benne biztos, hogy nem-e kell fizika v. matek felmérő. De ha nem írtak, hogy kell rá menni, akkor valószínűleg nincs.

A nyelvi szintfelmérő számítógépen keresztül van, 25 kérdés van benne, összesen asszem 50 pont volt és 60%-tól mentél át (tavaly így volt). Elég szemét, mert nagyon sok kérdés nyelvtani szabályokra ment rá (vagy éppen a kivételekre), viszonylag kisebb része volt, ami a szókincset mérte fel.

2015. aug. 26. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy legalábbis tavaly ilyen volt az angolos szintfelmérő :) Engem elsőre kissé sokkolt, mert könnyebbre számítottam, de végül átmentem. Csak hogy ne ess te is ebbe a hibába, hogy ott szembesülsz vele. Viszonylag sokan azért átmentek rajta :) Idő van rá bőven, de elég nehéz tippelni, mert 4 verzió van megoldásnak, szóval inkább használd ki az időt és gondolkodj rajta. Asszem ennyi, sok sikert! :D
2015. aug. 26. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Még annyi,hogy azt írták,hogy A megjelenés mindenki számára kötelező, aki még nem rendelkezik a diplomához szükséges nyelvvizsgával/nyelvvizsgákkal! Nekem megvan a középfokú angol nyelvvizsgám,akkor nekem nem kell menni?? És akkor melyik csoportba kerülök v hogy van ez?
2015. aug. 27. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Kell menned, szakmai közép v. felsőfokú nyelvvizsga kell a diplomához. A beosztást elküldték, hogy mikor mész, ott megírod a tesztet és ha megvan 60% (nem tudom, lehet h csak 50% volt itt még, majd ezt is ott megmondják), akkor utána osztanak be egy csoportba. Habár sok haszna nem volt, mert pl. betettek egy csoportba de nem volt jó az időpont és simán választhattam bármelyik csoportból h melyikbe mennék inkább. Az első szemeszter után meg megint teljesen összekeveredtek a csoportok a második szemeszterre. Szóval az nem annyira számít melyik csoportba kerülsz majd, a lényeg hogy menj át a felmérőn :)
2015. aug. 27. 20:05
 6/7 A kérdező kommentje:
De azt írták,hogy komplex B típusú kell. Az nem a sima kpfokú?
2015. aug. 28. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Diplomához az kell, de 2. éveben a gazdtan kötelező tárgy és azt csak angolul v. németül lehet felvenni és szükséges hozzá középfokú szakmai nyelvvizsga/felsőfokú/vagy a gazdasági és üzleti szaknyelvből záróvizsga, amihez fel kell venned a tárgyad, de azt csak akkor lehet, ha megvan a szint felmérő, szóval remélem megírtad :) Hogy sikerült? :)
2015. szept. 4. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!