Szakdolgozati konzulensnek szoktak valamit adni? Mikor?
Én adtam, mert tényleg nagyon kedves és segítőkész volt.
A védés után adtam, kerámiát.
Igen, külön pénzt kap az egyetemtől ezért.
Mást nem. Nem értem, miért kell ebben az országban mindenért kétszer megfizetni valakit.
2-es: elsősorban azért írtam, amit, mert konkrétan tudom, hogy nálunk a konzulensek nem kapnak ezért semmit, tehát ne higgye azt a kérdező, hogy tuti kap a konzultálásért pénzt a tanára az egyetemtől.
És ha már újra írtam, megírtam a saját motivációmat, mert eléggé borús hangulatúnak tűnt számomra a hozzáállásod.
Harmadrészt nekem nem egyértelmű, hogy a kérdezőt csak a "szokás" vezérli. Ha nem lenne elégedett a témavezetővel, akkor nem hiszem, hogy elgondolkodott volna az ajándékozáson, hiszen úgysem lesz már semmilyen kapcsolata a tanárral a későbbiekben.
Köszönöm! :).
Nem illembol kérdeztem meg, hanem azért, mert én adnék és kíváncsi vagyok, hogy mások hogy állnak ezzel a témával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!