Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SOS Medgyessy (Debrecen)?...

SOS Medgyessy (Debrecen)? Vélemények?

Figyelt kérdés

Felvettek, és nem tudom, hogy menjek-e.

Hatosztályos tehetséggondozó, rajz

2016. máj. 2. 19:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Utánaolvastam, nem sok jót mondtak róla... :'(
2016. máj. 2. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:

miért? mit mondtak??

Lehet jobban jársz ha mégy, ki tudja 2 év múlva milyen lesz a felvételi a nyolcadikosoknak...már most is sok jó tanuló került gáz iskolába mert nem sikerült neki és mindenki azt mondja a következő években még jobban bekeményítenek.

dE neked kell eldöntened.

2016. máj. 2. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Eldöntöttem. Megyek!!!
2016. máj. 2. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menjél a Medgyessy Ferenc Gimnáziumba!!!

A barátnőmnek 4.6 az átlaga és nem sikerült a központi felvételije és nem vették fel gimibe, most a fellebezés se sikerült neki és a Brassaiba került.

6 osztályos gimiből még mindig könnyebb valahogy átmenni másik gimibe , mint 8.-ba gimis helyet találni ha valami ziccer lenne a felvételinél és nem sikerül.

Jó a Medgyessy a diákok szeretik úgy hallottam.

2016. jún. 3. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!