A középiskolai fellebezésnél az igazgató dönt?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 06:22
3/11 A kérdező kommentje:
nem a tankerületi igazgató? Mert én úgy olvastam amikor utánanéztem.
2016. máj. 22. 07:07
4/11 anonim válasza:
Ja igen, most én is utánanéztem, a fenntartóhoz kell benyújtani a kérelmet. De szerintem ők azért egyeztetnek az igazgatóval, és nem maguk döntenek minden egyes gyerekről.
5/11 A kérdező kommentje:
szerintem se, az nagy meló lenne
2016. máj. 22. 12:46
6/11 anonim válasza:
Kaptatok már választ a határozatról? Ha jól látom ti is arra vártok
7/11 A kérdező kommentje:
nem!!! sajnos...
2016. máj. 31. 19:23
8/11 anonim válasza:
Szia. Van már határozatod? Nekem még nem jött mindíg. Írj már légyszíves ha megkapod.
9/11 anonim válasza:
Ma felhivtam a sulit es a fenntartot is, es ott azt mondtak h pesten a miniszterium dont. de ok tesznek ajanlasokat - pl a mi fellebezesunkre azt irtak h felvesznek, de a vegso dontest a miniszterium hozza. mondjuk egy szakiskola, lehet hogy a szakkozepeknel es gimiknel mashogy van. es leghamarabb jovo heten jo valasz, de mire az postan ideer jovo het utani het is lehet...
10/11 anonim válasza:
Megkaptam ma. Másik két osztálytársam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!