Ilyenkor le lehet adni a szakdolgozatot?
Figyelt kérdés
Még nem biztos, de valószínű, hogy nem kapok aláírást egy tárgyból, így 2 kredit miatt még egy félévet kell maradnom. Ha ez így lesz, de nekem már kész a szakdolgozatom, akkor azt leadhatom most? Vagy csak az következő, utolsó félévben lehet?2016. ápr. 26. 11:41
1/5 anonim válasza:
Leadhatod, de amugy nem mindegy? ha kész van és nem lehet leadni, leteszed egy polcra és leadod ősszel.
2/5 A kérdező kommentje:
Olyan szempontból nem mindegy, hogy a leadási határidő közeleg és még nem tudom, hogy lesz-e aláírás. Ha úgy tervezem, hogy végezni akarok és végzek, akkor le kell adnom, de ha közben pofára ejtenek.. Ha meg még fél évet rá kell húzzak, akkor tehetnék bele több dolgot is.
2016. ápr. 26. 12:55
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a választ!
2016. ápr. 26. 12:55
4/5 anonim válasza:
Biztosabb, ha leadod. Ha meg mégse sikerül és majd fél év múlva végzel akkor meg max. a védésnél kiegészítheted pár gondolattal, de ha már egyszer úgy vagy vele most, hogy kész és most végeznél akkor nagyon úgyse írnád már át.
5/5 anonim válasza:
Add le!
Ha nem sikerül, szerintem simán "visszaveheted", és dolgozhatsz még rajta, ha akarsz! (Persze a logikus az volna, ha a befogadó tanszéken és / vagy a konzulensednél érdeklődnél a lehetőségeidről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!