Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Sose lesz belőlem orvos?

Sose lesz belőlem orvos?

Figyelt kérdés
Nagyon régi álmom hogy orvos legyek . Most 15 éves vagyok szeptemberben kezdek egy gimiben. Ugye az orvosihoz kell a biosz és a kémia. A bioszt megtanulom azzal nincs baj de a kémia nem megy. És nem tudom eldönteni hogy a képességeimmel van baj vagy a tanárral. Iszonyú szörnyű a tanárunk . Felírja a táblára az anyagot és kész . 7- ben még magamtól is megértettem de már nem megy. És nem tudom hogy ebben a gimiben majdnem hogy az alapoktól kezdik a kémiát vagy 8-tól folytatják mert akkor semmi esélyem. Meg jelentkeztem az Apáczaiba is csak a felvételit elszúrtam szóval nem vettek fel. Ott még lett volna esélyem. Ti mit csinálnátok a helyemben?

2016. ápr. 24. 22:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha behíbtak szóbelire már volt esélyed, tavaly pl fizikára 52., humánra 42., bioszra 32., komplexen meg 50. körül volt az utolsó felvett.

Nagyon jó suli, nem akarom rádtukmálni... De szerintem jobban járnál. :)

Ha meg nem híbtak be... Nyilván esélytelen.

2016. ápr. 24. 23:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem kell rámtukmálni nagyon is akartam oda menni:D hát akkor lehet hogy a fellebbezést megpróbáljuk de hát sztem nem én leszek az egyetlen aki oda akar menni pluszba ...
2016. ápr. 24. 23:45
 13/15 anonim válasza:
Mint szúnyognak a tapsviharban...
2016. ápr. 25. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:

"rossz hírem van, az orvosihoz leginkább pénz kell, minden más csak idő kérdése "

Ott a pont. Én is szívtam mint a .....

Mivel rettentő csórók voltunk, így első körben dolgozni mentem majd úgy az orvosira.

Hidd el nem nagy szám a felvételi (érettségi).

Csak az a gáz, amikor dolgozni és tanulni is akarsz, és a boncteremben a formalinos halottak közé esel fáradságodban, vagy bár bent vagy előadáson, de végig alszod.

Ha van rá keret járj külön tanárhoz.

2016. ápr. 26. 21:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Szeretnék majd különtanárhoz járni :) amúgy neked kitartás , meg fogod csinálni ;)
2016. ápr. 26. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!