A Kisképzőben hol találhtó a tornaterem? :D
Figyelt kérdés
Szeptembertől a Kisképzőbe fogok járni grafika szakra.
A felvételi előtt jártam előkészítőre és nagyjából tudom, hogy mi hol van, a tornatermet leszámítva.. :D
Nem mintha ez olyan nagy dolog lenne, de anyukámmal együtt nagyon kiváncsiak vagyunk erre, ugyanis a nyíltnapon is volt olyan terem amit nem találtunk meg vagy nem volt kinyitva (lehet hogy csak mi voltunk ilyen szerencsétlenek mondjuk.. :D).
Valaki aki oda jár, megtudná-e mondani hogy ez nagyjából hol van helyileg? :D Előre is köszönöm a válaszokat!! :)
2016. ápr. 24. 14:12
1/8 anonim válasza:
Egy keveset tudok róla, leírom hátha aztán vki okosabb kiegészít. Vmit bérelnek erre a célra rengeteg pénzért. Az 5 tesiből 3 egy napon van, ilyenkor elmennek vhová messzebbre pl. frizbizni egy parkba. Ez a fajta megoldás engem, mint szülőt nem nyugtat meg, hisz egész nap görnyedtek az asztal vagy a számítógép felett, nagyon fontos lenne a mozgás. Amúgy a lányom animációra fog járni, úgyhogy osztálytársad lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2016. ápr. 26. 20:43
3/8 anonim válasza:
szia.
A klinikáktól nem messze mostmár van egy terem ahol a tesit tartják. Nem egészen olyan a tesi orank mint masoknak. Minden évben mast csinalunk. pl. joga vagy aikido
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2016. máj. 2. 06:06
5/8 anonim válasza:
A Lenhossék utcában van:) A sportkörök is ott szoktak lenni. Esetleg ha bármilyen kérdésed lenne, szívesen válaszolok :D én is kisképzős vagyok, nyugodtan írj
6/8 anonim válasza:
De elvileg jövőre más helyen lesz, mert megint volt valami gond a hellyel kapcsolatban. :D
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. máj. 26. 06:02
8/8 anonim válasza:
Szia:)
Engem is grafikára vettek fel a Kisképzőbe:D:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!