Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kisképzőben milyen szintű az...

Kisképzőben milyen szintű az angol nyelv oktatása?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet megtanulni angolul illetve egy kb. középfokú angol nyelvtudást szinten lehet-e tartani?

2016. jan. 19. 22:39
 1/5 anonim válasza:
Erre en is kivancsi vagyok :/
2016. jan. 22. 16:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Van valakinek kisképzős ismerőse?
2016. jan. 25. 00:35
 3/5 anonim válasza:
43%

Évfolyamnak egyszerre szokott àltalában lenni (én jelenleg 9es vagyok)

6 csoportra osztják fel. (1. csoportban vannak akik még nem tanultak angolt, és a 6osban, akik meg haladó szinten vannak.)

Én 6osban vagyok, és a csoport célja az, hogy 10. év végére meglegyen a felsőfokú nyelvvizsga.

Ahhoz képest, hogy én általánosban mindi is kitűnő voltam, most 4esre állok angolból

Viszonylag nehéz az angol, simán meglehet a középfokú:)

2016. jan. 28. 06:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi ;) A KF már megvan, az szeretném szinten tartani.

Második nyelvet hogyan lehet választani?

2016. jan. 29. 08:18
 5/5 anonim válasza:
miután megvan minimum a középfokú nyelvvizsgád papíron, második nyelvként az olaszt tudod felvenni. Volt francia is elvileg, csak tavalyi év folyamán elment a tanár, így csak olasz van (az olasz egyébként nagyon hangulatos és én szeretem:) )
2016. jan. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!