Az alábbi debreceni középsulikba hanyas átlaggal lehet esélyem bejutni? ⬇
Figyelt kérdés
Fazekas Mihály Gimnázium
TÁG
Ady Endre Gimnázium
Dienes László Gimnázium
Kós Károly Szakközépiskola
Medgyessy Ferenc Gimnázium
#továbbtanulás #középiskola #iskola #gimnázium #átlag #Debrecen #felvételi #TÁG #Fazekas Mihály Gimnázium #Ady Endre Gimnázium
2016. ápr. 13. 15:34
1/16 anonim válasza:
Fazék: kitűnő
Tág : 4.7 -től
Ady: 4.5-től
Dienes : passz
Kós Károly : 3-tól
Medgyessy : 4.3-tól
csak körülbelüli átlagot írtam, és még ott a felvételi is
2/16 anonim válasza:
Annyit hozzatennek,hogy a TAG human tagozataira eleg picit gyengebb is,ha jo az irasbelid es a szobelid. Tehat 4,4-5 korul mar nem eselytelen a dolog.
3/16 anonim válasza:
És a Keribe? A szakiskolaba (Szakács)
4/16 anonim válasza:
A szakmunkásba elég a 2-3 átlag.
5/16 anonim válasza:
Engem most az Adyba kitűnővel vettek fel. Az ideiglenes listában is benne vagyok,kicsit háttébb. A szónelim max,vitt max, és az írásbeli se lett rossz(60+).
(mondjuk ez angol kéttan,oda egy kicsit több kell a 4-es álagnál)
Amúgy több osztálytársamat sem vették fel a Keribe,pedig nekik nem 2-es az átlaguk hanem bőven 3 feletti.
6/16 anonim válasza:
Mennyi az átlagod, kedves kérdező?
7/16 anonim válasza:
még ki se jött a végleges lista, honnan tudod hogy kiket vettek fel a keribe és kiket nem??
8/16 anonim válasza:
Tudtam,hogy valaki megkérdezi...
28-at vesznek fel,vagy mennyit,nem tudom pontosan,de kb, és 140.hely körül vannak. Biztos,hogy 110 ember nem esik ki.
9/16 anonim válasza:
a kerit senki nem jelöli elsőnek, legtöbben 3. 4. 5. 6. helyként szóval simán kieshetnek nagyon sokan
10/16 anonim válasza:
En elsonek jeloltem a Kerit, es en is a 140 korul vagyok. De mondjuk en rosszabb tanulo vagyok mint a haverjaid...Amugy nem az atlagot neztek, hanem csak azt hiszem 6 tantargy tavaly ev vegi es most felevi jegye szamitott bele a pontszamitasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!