Hogy tanuljak a közép szintű történelem érettségire?
Most vagyok a negyedik évembe a gimibe és most májusban fogok érettségizni. Az a baj hogy én külföldön laktam az elmúlt 4 évben és kint nem tanultam semmi történelmet. Gyenge vagyok történelemből az átlagom csak 2,18. Angol nyelven fogom tenni a töri érettségit mert két tannyelvű gimibe járok.
Meg van a 4 darab gimis töri tankönyv de ezek elég nehezen érthetőek és nem valami jó fajta a tankönyv de ez angolul van.
Viszont megvettem a B.Mátyás -Bori István történelem érettségi vazlatok könyvet és ez elég jól magyaráz de az érettségi nyelve az angol így sok kifejezést nem fogok tudni ha ebből a könyvből tanulok.
Tehát a kerdesem hogy tanuljak inkább az angol nyelvű töri tankönyvembol ami nehezen érthető és összesen a 4 könyv az 500 oldal vagy csak tanuljam ezt a temavazlatok könyvet ami csak 210 oldal de könnyen érthető de magyarul van ?
Nekem csak az a lényeg hogy ne bukjak meg tehát bőven elég a 25 % .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!