Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Méltó bosszú ha tanárként...

Méltó bosszú ha tanárként pont az érettségi időszakban fogok felmondani?

Figyelt kérdés

Alapítványi iskolában vagyok tanár. Sokszoros csúszó fizetések és törvénytelenül megcsonkított fizetések miatt felmondtam, így tanév közben. Az igazgató közölte hogy a felmondási időt az utolsó napig le kell dolgozni „ne is álmodjak” másról.

Erre gondoltam egyet és visszavontam a felmondást. Mégse megyek el mondtam. Erre lenyugodott.

De azt nem tudja hogy ugyanúgy felmondok majd de időzítetten. A felmondási idő 30 nap, így május végén mondok fel és mire letelik a felmondási idő tanév vége lesz érettségi időszak kezdődik bizonyítványírás tanév lezárás-szóval egész ében akkor lenne a legnagyobb szükség rám.

Én meg akkor tűnök majd el és semmit se tehet mert a felm idő addigra letelt majd. Még azt se teheti meg hogy előre végezteti el velem a feladataim mert a dolog jellegéből adódóan ez nem lehetséges. Bizonyítványt nem lehet hetekkel előre megírni mert még le sincs zárva a jegy.

Ezzel a „kis kedvességgel” válaszolok az ő „kis kedvességére”. Ez méltó bosszú?

És mivel pályaelhagyó vagyok/leszek az se érdekes ad-e és ha igen milyen referenciát rólam. Nem dolgozom többet tanárként.

2016. ápr. 9. 15:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Háát én még mindig csak ott járok, hogy szegény érettségiző diákok, akik most magukban tele vannak az élet kérdéseivel, keresik a stabilitást, valamilyen szinten a (helyes) iránymutatást, és ezzel kell szembesülniük. Remélem a tanárok el tudnak vonatkoztatni ettől a helyzettől és becsülettel végigcsinálják ezt az évet. Innen látatlanba is szurkolok nekik!!
2016. ápr. 14. 00:14
 22/28 A kérdező kommentje:

Szurkolsz nekik? És a villanyszámlát is befizeted helyettük? 4 hónapja nem kaptak egy fillért se.

Ne pofázzunk már ilyenekről hogy "szegény diákok" meg "szurkolunk" és "én a gonosz aki nem volt hajlandó ingyen tovább dolgozni"....

SZAR DUMÁK!!!

Eltartod azokat a tanárokat akik hónapok óta nem kaptak fizetést? VAgy csak szurkolsz nekik? Mert a szrukolásoddal kitörölhetik a valagukat. Nekik fizetés kéne az elvégzett mumkáért és nem semmi szar sallang dumák.

2016. ápr. 14. 08:21
 23/28 anonim ***** válasza:
19-es vagyok:) Édesanyám is tanár,így volt már szerencsém betekinteni a kulisszák mögé. Tény és való,hogy nem keresi magát szarosra az ember,de egy átlag iskolában ahol kifizetik az embert nem hiszem hogy tönkre kéne menni idegileg. Amúgy meg angol-francia osztatlan tanárira mennék. Azért nem közgázra megyek,mert most is csak a jó Istenben bízok,hogy átmenjek 2-essel matekból :DD De az asztalos,vagy a villanyszerelőkhöz képest azért beszélek 2 idegennyelvet középfokon,meg akkor be kellene ismernem hogy hülyeség volt kéttannyelvűbe járni 5évig.:S De ha nem jön össze a tanári pálya lehet elmegyek portásnak :D
2016. ápr. 14. 20:18
 24/28 A kérdező kommentje:

"de egy átlag iskolában ahol kifizetik az embert"

Hol van az az átlag iskola? Ne beszéljünk baromságokat. Az iskolák jó 90%-a a klik kezében van és NEM FIZETNEK rendesen. Az még egy dolog hogy a fizetés egy szar, de még ezt a szart se fizetik ki időre...

És mi a helyzet a magániskolákkal? Az meg még rosszabb.

2016. ápr. 15. 08:22
 25/28 anonim ***** válasza:
Megkaptátok azóta a januári fizetést?
2016. ápr. 19. 11:38
 26/28 anonim ***** válasza:
Mely tantárgyakat oktatod egyébként?
2016. ápr. 19. 11:38
 27/28 A kérdező kommentje:

" Megkaptátok azóta a januári fizetést?"

Bontsuk kettő.

Nem kapTÁK meg. Már azok akik ott vannak. Hogy ők ezt hogy/miért tűrik örök rejtély.

És nem kapTAM meg. Én már felmondtam, az ügyem munkaügyi bíróságon van.

Tárgyalás áprilisban, és ugye az emminek küldött jelentésem is ketyeg, amennyiben az iskola nyárig nem rendezi az összes tanár ügyét visszamenőleg akkor ugrott a műkődési engedély és szeptembertől bezár ez a kupleráj.

És ezt NEKEM "köszönheti" az iskola!!!

Nekem!!! És erre büszke vagyok.

2016. ápr. 19. 11:57
 28/28 anonim ***** válasza:
Ezzel nem mással, a gyerekekkel fogsz kiszúrni. Ez nem korrekt. Természetesen megértelek téged is. De az kéne hogy hagyod szerencsétlen gyerekeket leérettségizni és utánna otthagyni az egészet.
2016. szept. 19. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!