Csak egy hiányzó szakdolgozat miatt be kell fizetni a következő félév tandíját?
Figyelt kérdés
A gond az, hogy 300E Ft. egy félév, nekem pedig csak egy szakdolgozatot kellene leadnom.2016. ápr. 6. 19:58
1/6 anonim válasza:
Kell az abszolutoriumhoz? Ha igen, akkor be kell fizetni, ha nem, akkor automatikusan megszunik a jogviszonyod, ha akarnal, se tudnal fizetni.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, beletartozik az abszolválásba... Tök jó, hogy csak emiatt megint lehet fizetni... undorító ez a rendszer
2016. ápr. 6. 21:31
3/6 anonim válasza:
Kérj méltányosságból tandíj csökkentést.. egyébként meg az ilyet nem itt kell megkérdezni arra való as TO-ohgy ott tájékozódj, tájékoztassanak...
4/6 anonim válasza:
Nekem is így volt, hogy utolsó félévre maradt valami, de a teljes tandíj tartalmaz valahány (talán 15, de nem emlékszem pontosan mennyi) kreditet. Nekem ebbe a keretbe belefért, ami tárgyam még hátramaradt, így mivel e fölötti kreditem nem volt, csak az alap tandíjat kellett kifizetnem, ami kb fele volt a teljesnek, nekem se volt mindegy, hogy 300 vagy 150k a vége.
Ez egyébként a BME-n volt, ha ez számít.
5/6 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdezek itt ilyeneket, mert olyanokra voltam kíváncsi amit az utolsó ír.
2016. ápr. 7. 08:15
6/6 anonim válasza:
nálunk is hasonló rendszer volt, mint az utolsó amit írt. viszont a szakdolgozat az 0 kredites, csak épp kötelező. minden tárgyam megvolt, nyelvvizsga is. szakdogozat nem. abszolotoriumot szereztem, most irom a szakdogámat (remélem el is készül). nálunk erre külön díj van, mert már nem vagyok hallgató. szerencsére csak 30 000 ft. + államvizsgáért is azt hiszem 30 at kell fizetni. csak lenne már meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!