Milyen szakmákban nincs szakrajz?
Nem valamit kell felismerni, hanem az egész kapcsolást egyben átlátni, és annak alapján bekötni a vezetékeket, szerelvényeket, alkatrészeket. Vagy éppen hibát kell keresni valahol, ahhoz pedig komplex módon kell átlátni az egész rendszert.
Gyakran használt és szakmában nyílvánvaló, fontos kapcsolásokat rutinszerűen meg kell tudnod rajzolni is.
A villanyszerelés pedig nem olyan mint a történelem, meg egyéb tárgyak, hogy lehet kapni közepes jegyeket is.
Itt vagy 5-ös van, vagy 1-es. Ha jó a munka, akkor működik minden rendben. Ha nem, akkor lehet hogy agyoncsapott az áram, vagy komoly veszteség keletkezett. Ez egy felelősségteljes szakma.
Passz.A nagybátyám festő,igen rossz élete van.Napi 12 órázás,úgy veszélnek vele,mint a kutyával..Ha rám hallgatsz,inkább tanuljon a gyerek.Én is megbántam már,hogy nem tanultam és most szakmát tanulok fősuli helyet..De neki még van esély változtatni.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!